'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dimarts, 8 de juny del 2010

ESQUERRA ALTERNATIVA I VERDA – ESQUERRA UNIDA DEMANA LA DIMISSIO DE NA MARINA SANS, CATALINA CIRER I JOAN FAGEDA PER L’AFFAIRE DE LA FUNERARIA MUNICIPAL


L’Auto del jutge que instrueix el “cas Funerària” deixa ben a les clares que EU tenia tota la raó quan, des de gener del 2009, reclamava la dimissió de na Marina Sans, actual regidora del PP, per la seva gestió com a Presidenta de la Funerària Municipal durant l’anterior legislatura. Així mateix, demostra l’encert de la remissío a Fiscalia del tema per part del Bloc per Palma a principis de l’any passat

La Funerària Municipal ha reproduit a petita escala el saqueig sistemàtic de doblers públics que es dugué a terme en el conjunt de les institucions de la nostra comunitat durant el període negre 2003-2007: malversacions de fons públics, contractes fraudulents, amiguisme, malbaratament dels doblers dels ciutadans,etc.

Des d’EAiV-EU, consideram imprescidible la dimissió inmediata de la Sra. Sans i que l’acompanyi en aquest trajecte l’exbatlessa i exportaveu del PP a Palma Catalina Cirer.

En efecte, des del principi de l’affaire, la Sra. Cirer s’ha fet valedora incondicional de la Sra. Sans atribuïnt, en una roda de premsa conjunta celebrada el 27 de gener del 2009,  a errades i confusions les primeres informacions sobre l’affaire.

EAiV-EU considera que ja és ben hora que la Sra. Cirer, responsable de la presència de la Sra. Sans, del Sr. Rafa Duran, del Sr. Rodrigo de Santos i del Sr. Toni Nadal (dimitit el 2008 per ser condemnat per mobbing immobiliari), a l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma assumeixi d’una vegada per totes  les seves responsabilitats.

Per últim, l’auto del jutge assenyala amb claredat que l’exbatle de Palma i actual senador del PP Joan Fageda es beneficià de la construcció gratuïta d’un panteó a la tomba de la seva propietat i vengué a l’EFM un nínxol per tres vegades el seu valor real. 

Pensam que aquest comportament, al marge que pugui suposar o no responsabilitats penals per al Sr. Fageda, és indigne de qualsevol  representant públic i més encara d’una persona que ocupa un escó de senador a les Corts Generals de l’Estat. Per tant, des d’EAiV-EU sol.licitam també la dimissió inmediata del Sr. Fageda com a Senador del PP en representació de l’illa de Mallorca

COMUNICAT DE PREMSA D'EAiV-EU
Palma, 8 de juny de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada