'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dijous, 16 de desembre del 2010

EU HA PRESENTAT LES SEVES PROPOSTES PER CONSTRUIR UNA ALTERNATIVA SOCIAL I D’ESQUERRES A LA CRISI I ENCORATJA A LA CIUTADANIA A MOBILITZAR-SE EL 18 DE DESEMBRE

Manel Carmona, coordinador d’EU -lamenta que PSOE i PP es carreguin el Pacte de Toledo augmentat el període de cotització de 15 a 20 anys per tenir dret a una pensió contributiva, ja que tendrà efectes lesius en el conjunt de les treballadores i treballadors de les Illes, dificultant l’accés a les pensions-.


Aina Comes i Manel Carmona, cordinadors d’Esquerra Unida Mallorca i Illes respectivament han presentat avui matí en roda de premsa les propostes de la formació per ‘Construir una Alternativa Social i d’Esquerres a la crisi’ i encoratja a la ciutadania a mobilitzar-se amb els sindicats el proper 18 de desembre.


Aquesta campanya que EU Balears ha donat a conèixer avui es desenvoluparà arreu de les Illes i s’engegà el passat diumenge a Madrid en un acte multitudinari d’Izquierda Unida que comptà amb el suport i les intervencions dels màxims responsables d’UGT i CCOO.

La campanya consistirà en la distribució de milers de fulletons explicatius amb les alternatives socials i d’esquerres de la formació roji-verda, xerrades a diferents municipis, paradetes al carrer, espai web i actes de proximitat oberts a la ciutadania.

Actes de proximitat com l’acte públic de la formació que tindrà lloc demà divendres 17 de desembre ‘Per una sortida d’esquerres a la crisi’que comptarà amb la coordinadora d’EU Mallorca Aina Comes i el responsable de Política Estatal Manuel Cámara. L’acte tindrà lloc a les 20’00h a la Sala Polivalent ‘Cap Vermell’ a Cala Rajada.




DAVANT LA CRISI I LES POLÍTIQUES DE DRETES CONSTRUÏM L’ALTERNATIVA SOCIAL I D’ESQUERRES.

Per generar ocupació i garantir els drets socials Esquerra Unida proposa:

  • Crear ocupació, a través de l'ampliació de l'ocupació pública que garanteixi serveis públics de qualitat i inversions en sectors estratègics de l'economia.
  • Augmentar els ingressos de l'Estat a través d'una reforma fiscal progressiva perquè pagui més qui més té. Combatre el frau fiscal i l'economiasubmergida.
  • Crear una Banca Pública que garanteixi el crèdit a les famílies i a les petites empreses i autònoms.
  • Penalitzar la precarietat laboral i defensar el poder adquisitiu dels/as treballadors/as. Defensar els seus drets laborals i als sindicats que els garanteixen.
  • Garantir la pujada de les pensions i l'actual edat de jubilació.
  • Defensar els Serveis Públics per generar ocupació i equiparar els nostres drets a la mitjana europea.
  • Reconversió ecològica de l'economia per protegir el medi ambient i crear ocupacions verdes.
  • Igual salari per a homes i dones pel mateix treball i promoure la igualtat en tots els àmbits de la vida.
  • Crear un parc públic d'habitatge en lloguer. Garantir l'habitatge com un dret i frenar els abusos dels bancs amb les hipoteques

Per generar ocupació i garantir els drets socials: 18 de desembre LA MOBILITZACIÓ CONTINUA

Esquerra Unida encoratja a la ciutadania a mobilitzar-se per reivindicar la garantía dels drets socials i el dret al treball sumant-se a les mobilitzacions sindicals previstes arreu de les Illes pel proper dissabte 18 de desembre: PALMA 11'30h Sortida des de Plaça d’Espanya, MAÓ 18h Sortida des de Plaça de l'Esplanada, EIVISSA 13h Concentració en Vara de Rei.

Cartell de la campanya
Per descarrregar-te el cartell en pdf, fes clic aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada