'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dijous, 10 de febrer del 2011

Esquerra Unida s’oposa a la via connectora que proposa el PSIB degut a que trenca el consens.

“No han passat anys suficients per poder oblidar que la gent d’Esquerra Unida compartíem manifestacions amb el PSIB en contra del model de mobilitat i carreteres de PP-UM sota el lema Qui estima Mallorca no la destrueix”. Així ha començat les seves declaracions la candidata d’Esquerra Unida a l’Ajuntament Nanda Caro.

“No és de rebut oposar-se al segon cinturó i al desdoblament que s’ha fet a la carretera de Manacor i després fer un “copia i enganxa” per fer que una rèplica de la carretera de Manacor passi pràcticament pel mateix recorregut que el segon cinturó” ha criticat Caro.

Per la candidata d’EU a l’Ajuntament “aquesta proposta trenca el consens amb la ciutadania i desacredita als pactes progressistes que tenien com objectiu no repetir les polítiques del binomi PP-UM. Per aquest motiu, Esquerra Unida s’oposarà frontalment al projecte presentat pel PSIB al CIM”.

“Aquest no és el nostre estil, no és l’estil de l’esquerra” ha continuat Caro. “L’esquerra no governa a base de decrets ni de sorpreses, l’esquerra pren aquest tipus de decisions amb la participació de la ciutadania després d’un procés ciutadà participatiu”.

Sobre la gestió de Francina Armengol d’aquest tema ha dit que “sembla que el PSIB s’hagi oblidat de la Reforma de la Platja de Palma i de com la ciutadania va rebutjar un projecte que li modificava, de forma unilateral, el seu dia a dia i els seu entorn”.

Nanda Caro ha volgut acabar recordant que “la proposta d’Esquerra Unida segueix invariable: volem un desdoblament d’una carretera convencional, per circular a una velocitat màxima de 80 km/h, sense grans accessos ni carrils d’acceleració que consumeixen territori de forma innecessària i, a més a més, volem que des d’aquesta via connectora fins a la via de cintura es protegeixi el territori per evitar qualsevol intent d’especulació”.

1 comentari:

  1. NANDA VEIG QUE ETS UNA ENTUSIASTA, M'AGRADA EL QUE DIUS, PARAULES CLARES I PLANERES, A VEURE SI CONTAGIES EL TEU SENTIT COMU A LA RESTA DE PARTITS POLITICS QUE NO EL COMPARTEIXEN.

    ResponElimina