'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dimecres, 27 d’abril de 2011

DEMÀ dijous 28 d'abril: ENCONTRE D'ESQUERRA UNIDA AMB ELS SINDICALISTES DE CCOO


Benvolguts/des Companys/es


Esquerra Unida us convida a conèixer les nostres propostes per a una sortida a la crisi des de l'esquerra de cara a les properes eleccions Municipals i Autonòmiques.

El sindicalisme de classe, com a organització sociopolítica i part de l'esquerra social, no és aliè a la convocatòria electoral on es decideixen els governs que aplicaran les polítiques que afectaran a les nostres condicions de vida i treball.

És per això us animem a tots i totes a participar d'aquesta trobada i a defensar els vostres interessos amb el vot en les properes eleccions.

Aquest acte se celebrarà demà dijous 28 d'abril a les 19:00hs a la Sala groga de CC.OO. en el qual es farà una trobada d'Esquerra Unida amb els sindicalistes de Comissions Obreres (aquest és un acte obert a tota la ciutadania).

A més del Cartell del encontre de demà més abaix trobareu un Calendari dels actes clau d'Esquerra Unida per a aquesta setmana .


Comptem amb la vostra participació i assistència

Salut i socialisme

 ------------------------------------------------------------------------------------

Estimados/as Compañeros/as


Esquerra Unida os invita a conocer nuestras propuestas para una salida a la crisis desde la izquierda de cara a las próximas elecciones Municipales y Autonómicas.

El sindicalismo de clase, como organización sociopolítica y parte de la izquierda social, no es ajeno a la convocatoria electoral donde se deciden los gobiernos que aplicarán las políticas que afectarán a nuestras condiciones de vida y trabajo.

Por lo que os animamos a participar a todos y todas de este encuentro y a defender vuestros intereses con el voto en las próximas elecciones.

Dicho acto se celebrará mañana jueves 28 de abril a las 19:00hrs en la sala amarilla de CC.OO. en el que se hará un encuentro de Esquerra Unida con los sindicalistas de Comisiones Obreras (este es un acto abierto a toda la ciudadanía).

Además del cartel del encuentro de mañana más abajo encontraréis un  Calendario de los actos clave de Esquerra Unida para esta semana .
 
Contamos con vuestra participación y asistencia

Salud y socialismo


Calendario de los actos clave de Esquerra Unida para esta semana  
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada