'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dimecres, 20 de gener del 2010

Aquest dijous 21 de gener / Conferència 'Canvi climàtic i crisi econòmica' amb Juan López de Uralde, director de Greenpeace Espanya

L'Obra Social de "Sa Nostra" organitza la conferència 'Cambio climático y crisis económica' com a part del cicle 'Visions XXI'. A càrrec de Juan López de Uralde, director de Greenpeace Espanya. Presenta: Miguel Borràs, director de Dcp3. Juan José López de Uralde ens farà reflexionar sobre com la combinació d'una crisi sistémica incrustada en un canvi climàtic possiblement ens obligui a realitzar el canvi més difícil, el canvi de mentalitat.  
López de Uralde es planteja “com dir als desheretats del nostre confortable sistema de vida que mai podran accedir-ne perquè està sent la causa de la mort del planeta?” La conferència serà presentada per Miguel Borràs, director de Dcp3.
L'acte tindrà lloc dia 21 de gener de 2010 a les 18h, al Centre de Cultura "Sa Nostra" de Palma. És imprescindible reservar al 902160061  
Un cicle per contribuir al debat social
Aquesta és la quarta conferència del cicle Visions XXI, organitzada per l’Obra Social de “SA NOSTRA”, que té per objectiu contribuir al debat social a través de l’opinió d’especialistes en diverses matèries. Les anteriors activitats han versat sobre el coneixement (Javier Otaola), els fenòmens socioculturals (Stieg Larsson) i el present i futur de l’hoteleria (màxims representants del sector a les Balears).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada