'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dijous, 24 de juny del 2010

Dissabte 26 de juny t'esperem a l'Assemblea Constituent de l' Esquerra Alternativa i Verda de Palma

Benvolguts amics i benvolgudes amigues

Com sabeu, fa tan sols unes setmanes es constituïa formalment l’Esquerra Alternativa i Verda de les Illes, com a resultant d’un procés constituent engegat per Esquerra Unida fa ara més d’un any.
Una vegada constituït el nou subjecte polític a nivell interinsular, ens toca el torn a les assemblees insulars i municipals. Així,  des Ciutat convocam:


Assemblea Constituent
Esquerra Alternativa i Verda de Palma
Dissabte 26 de juny de 2010
Entre les 9h i les 14.30h
al Centre Social Flassaders 
(c. Ferreria, 10)



Aquesta assemblea es regirà pels nous estatuts aprovats a l’assemblea constituent d’Illes. Durant l’assemblea, a més de triar una direcció, debatrem la cojuntura política i un document sobre el model de ciutat que proposam des de l’Esquerra Alternativa i Verda, i que ens ha de servir com a base per al programa electoral de l’any vinent.

A continuació teniu adjuntats els documents, les normes i el calendari de l’assemblea se vos han fet arribar per correu electrònic, i que també els podeu trobar tant al web d’Esquerra Unida de Palma www.eupalma.org i al blog del procés constituent http://procesconstituent.blogspot.com

 ACCÉS DIRECTE ALS MATERIALS DE L'ASSEMBLEA CONSTITUENT D’EAiV-EU DE PALMA


Aquí et deixem els enllaços directes a tots els materials de l'Assemblea Constituent de 26 de juny(si tens cap problema contacta amb nosaltres palma@esquerraav-eu.org
 
MODEL DE CIUTAT http://www.scribd.com/doc/33167687
INFORME POLÍTIC http://www.scribd.com/full/33493709?access_key=key-12tqj1xxx9vtyvvyxa6l

Si algú de vosaltres no disposa de correu electrònic pot cridar al 971724488 i se vos farà arribar en paper, o bé podeu passar pel local i recollir-los (c/ Patronat obrer, 23) de dilluns a divendres de 10 a 14h, o de dilluns a divendres horabaixa, cridant prèviament a la seu 971 72 44 88.

Malgrat som conscients de que els darrers mesos han estat d’intensa participació amb l’assemblea de Mallorca i la d’Illes, vos animam a fer l’esforç de participar activament a la de Palma, i en definitiva, en la configuració d'aquesta esquerra alternativa i verda a Ciutat.
Rebeu una salutació afectuosa,

Emylse Mas, Coordinadora d’EU Palma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada