'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

divendres, 18 de febrer del 2011

Esquerra unida exigeix al CIM que rectifiqui i que protegeixi el sòl rústic del Molinar

Nanda Caro, candidata d’EU a l’Ajuntament de Palma, Eberhard Grosske i d’altres membres de la direcció d’EU es reuniran en els propers dies amb les entitats del Molinar per tal d’avaluar la situació

La sorprenent decisió del Consell de Mallorca d’oposar-se a la sol·licitud de l’Ajuntament de Palma de declarar Area d’Interès Paisatgístic l’ampla zona de sòl rústic que separa El Molinar de l’autopista de l’aeroport suposa una greugíssima amenaça per a la preservació de la configuració tradicional i la personalitat d’aquest barri emblemàtic de la nostra ciutat.

Esquerra Unida exigeix al Consell Insular que rectifiqui i atengui la petició del govern municipal de l’Ajuntament de Palma i del Consell de Barri del Molinar que per unanimitat de totes les entitats presents va apostar per la protecció del sòl rústic del barri.

“Amb la seva decisió, el Consell Insular, objectivament, està afavorint els interessos especulatius dels propietaris de la zona” ha manifestat avui la candidata a l’Ajuntament de Palma, Nanda Caro.

Segons Caro, urbanitzar el sòl rústic del Molinar suposa “mutilar l’essència i l’esperit del Molinar sempre ha tingut i que el PTM ha de respectar”.

En relació amb l’especulació, Caro ha denunciat que hi ha gent que va pagar una millonada per uns terrenys emblemàtics amb l’objectiu de destruir-los amb la construcció d’habitatges, “una fet al que Esquerra Unida s’oposarà frontalment ja que la racionalitat urbanística és un dels eixos fonamentals de la nostra força política”.
 
Esquerra Unida es reunirà tan prest com sigui possible amb les entitats de la zona i manifesta la seva disposició a impulsar les mobilitzacions que siguin necessàries per tal que el Consell rectifiqui la seva posició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada