'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dilluns, 26 de juliol del 2010

EAIV-EU CELEBRA QUE PALMA AVUI SIGUI DECLARADA CONTRÀRIA A L'EXHIBICIÓ D'ANIMALS SALVATGES EN CIRCS

Eberhard Grosske, ha defensat la proposta de declarar Palma ciutat lliure d'aquest tipus de circs per considerar que "és necessari anar conquistant espais en la convivència i el respecte entre persones i animals".




L'associació Anima Naturalis en un moment
de la protesta que han realitzat avui matí a Cort

El ple de l'Ajuntament de Palma ha aprovat avui no permetre la instal·lació d'animals salvatges de circs o d'altres espectacles temporals en la ciutat.


La proposta aprovada avui suposa l'Ajuntament de Palma es declara "contrària a l'exhibició d'animals salvatges en circs" i que a més demana al Parlament que modifiqui la Llei de Protecció d'Animals que viuen en l'entorn humà en el sentit de la moció aprovada avui.

El portaveu del Bloc per Palma, Eberhard Grosske, ha defensat la proposta de declarar Palma ciutat lliure d'aquest tipus de circs per considerar que és necessari "anar conquistant espais en la convivència i el respecte entre persones i animals". A més "no és real que la normativa vigent protegeixi del que està passant en els circs i la pràctica ho constata".

"Els circs han continuat venint aquí amb un format absolutament del passat i que topa amb els nous valors que han de presidir la relació amb els animals", ha criticat Grosske, qui ha insistit en la necessitat de "evolucionar" i prohibir que aquests espectacles se celebrin a Palma.

La proposta aprovada avui suposa l'Ajuntament de Palma es declara "contrària a l'exhibició d'animals salvatges en circs" i que a més demana al Parlament que modifiqui la Llei de Protecció d'Animals que viuen en l'entorn humà en el sentit de la moció aprovada avui. El ple també ha instat al govern municipal a posar tots els mitjans al seu abast per a impulsar que es compleixi la normativa vigent de protecció dels animals.

L'aprovació de la declaració de Palma com ciutat sense circs d'animals salvatges ha estat rebuda amb llàgrimes per una vintena d'activistes de l'associació Animanaturalis que han acudit al ple per a reclamar amb pancartes i cartells que s'aprovés aquesta norma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada