'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dimecres, 25 d’agost del 2010

Esquerra Alternativa i Verda - Esquerra Unida de Palma es reuneix amb una representació de veïns i veïnes de Can Pastilla per tractar la Reconversió I


Avui dematí, al Club Marítimo San Antonio De La Playa de Can Pastilla, s'han reunit una representació de l'Associació de Veïns de Can Pastilla, membres de la Plataforma de Veïnats de Cala Estància-Can Pastilla Afectats Pel Pla de Reconversió Integral i una delegació d'EAiV-EU (encapçalada per Eberhard Grosske que anava acompanyat per Albert Aguilera, portaveu interinsular d'EAiV-EU, Emylse Mas, coordinadora d'EAiV-EU de Palma, i Alejandro Aparicio, responsable d'organització d'EAiV-EU de Palma).

Aquesta reunió està emmarcada en la ronda de contactes que les entitats veïnals abans esmentades estan duent a terme aquest dies a causa del projecte d'esbucament de 91 habitatges d'aquesta barriada palmesana per construir un aparcament soterrani i un born en superfície.


La Plataforma de Veïnats de Cala Estància-Can Pastilla Afectats Pel Pla de Reconversió Integral ha fet arribar als dirigents d'EAiV-EU un informe amb el que justifiquen que aquesta mesura no te tant un caire urbanístic com es planteja amb l'excusa de l'esponjament de Can Pastilla sinó que suposa una mesura més encarrilada a un concepte de mobilitat que va en contra inclús del principi de sostenibilitat que el projecte de la Reconversió de la Platja de Palma pregona. També han lliurat a la delegació d'EAiV-EU el conjunt d'al·legacions que presentaran al projecte del Consorci Platja de Palma.

EAiV-EU ha suggerit als membres de la plataforma que el suport ofert fins ara es formalitzi per escrit amb les firmes de les persones que encapçalin les candidatures dels diferents partits polítics a les eleccions municipals de 2011, ja que el panorama post-electoral pot variar el nivell de compromís que sembla que hi ha avui dia.

El coordinador d'EAiV-EU de Palma explicarà demà, dijous 26 d'agost, en roda informativa la seva posició envers aquest tema.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada