'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dimecres, 22 de setembre del 2010

AVUI ACTE CENTRAL D’ESQUERRA UNIDA-EAiV EN SUPORT A LA VAGA GENERAL: L’ALTERNATIVA DE L’ESQUERRA TRANSFORMADORA PER UNA SORTIDA SOCIAL A LA CRISI

Amb Albert Aguilera, coordinador d'EU-EAiV com a conductor de l’acte i l’assistència confirmada dels secretaris generals de CCOO,UGT i STE-i. La formació donarà a conèixer l’alternativa de l’esquerra transformadora per una sortida social de la crisi i les raons de la seva aposta per la mobilització social per a conquistar-la.


Esquerra Unida ha vengut defensant la necessitat d'una Vaga General i, ara, una vegada convocada pels sindicats de classe, treballa perquè sigui un èxit i, així, detenir l'ofensiva del neoliberalisme.

És per això que Esquerra Unida - Esquerra Alternativa i Verda organitza per AVUI dijous 23 de setembre el seu Acte Central de suport a la vaga general del 29 de setembre convocada pels sindicats de classe. 
 
L’organització compta amb l’assistència confirmada dels secretaris generals Katiana Vicens per CCOO, Lorenzo Bravo per UGT  i Biel Caldentey per l’ STE-i.

A més dels convidats del món del treball, membres de la direcció d’EU-EAiV donaran a conèixer l’alternativa de l’esquerra transformadora per una sortida social de la crisi i les raons de la seva aposta per la mobilització social per a conquistar-la.


 
L’acte tindrà lloc a les 19'30 hores al Restaurant S’Escorxador, Palma
(c. Emperadriu Eugènia 6, RecInte Escorxador, al barri Camp Rodó- davant Cinema Renoir,entrant primera sala a la dreta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada