'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dimecres, 20 d’octubre del 2010

El coordinador d’Esquerra Unida-EAiV considera que s’ha perdut una bona oportunitat per canviar la deriva conservadora del Govern del PSOE

El coordinador d’Esquerra Unida-EAiV, Albert Aguilera, ha manifestat avui la seva decepció a l’hora de valorar la reforma del Govern central ja que considera que no canvia res. “Noves cares per les mateixes polítiques cada vegada més conservadores”. “S’ha perdut una bona oportunitat per canviar la deriva conservadora del PSOE”.

“Aquest serà el Govern que aplicarà la reforma laboral, que durà a terme la reforma que empobrirà als que són i seran pensionistes i que no tindrà cap mirament si s’han d’endurir els ajustaments econòmics” i ha afegit que “així ho demostra que es conservi íntegrament l’equip econòmic”.

Ha asseverat que no millorarà en res a la gran majoria de la ciutadania, que són els treballadors i les treballadores, ja que “aquest nou govern neix lligat de mans pel pacte amb els nacionalistes canaris i bascs condicionat per uns pressuposts recentment aprovats que perpetuen que els rics, les grans empreses (banca, SICAVS...) i l’economia submergida segueixin pagant una misèria en comparació a l’augment dels impostos que hem de pagar els treballadors i les treballadores, que a més hauran de patir els diferents retalls al seu Benestar” En definitiva, “un nou govern que castigarà als treballadors i treballadores doblement: per les retallades dels serveis públics i per uns pressuposts regresius i antisocials.

“Per si no quedava clara la tendència conservadora del Govern del PSOE, una altra vegada més s’ha replegat als interessos de la dreta més rància amb la supressió de ministeris, com per exemple la del Ministeri de Igualtat just l’any on les polítiques contra la violència masclista són més necessàries degut al lamentable augment de casos” ha explicat Aguilera qui està convençut que aquesta reforma és més de “cara a la galeria” que per fer les polítiques d’esquerres que l’electorat socialista demana.

Per concloure ha volgut recordar al President del Govern que “per fer polítiques de dretes ja hi ha altres partits que les fan millor i guanyaran les pròximes eleccions si continua amb la seva obstinació”. Per això, li ha ofert tornar al costat de les forces polítiques progressistes i que abandoni els conservadurismes estatal i nacionalista. No obstant això haurà de reformar la Llei electoral perquè sigui més justa i doni a Izquierda Unida el pes al Congrés dels Diputats que mereixen els seus 963.040 vots i que la fan la tercera força política en vots d’arreu l’Estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada