'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dimecres, 16 de febrer del 2011

ESQUERRA UNIDA ORGANITZA UNA SOPAR-ASSEMBLEA AMB LA PRESÈNCIA DE L'EURODIPUTAT WILLY MEYER EL 21 DE FEBRER A ES MOLÍ D'EN SOPA

Esquerra Unida té previst organitzar un acte públic que transcorrerà durant un sopar que se celebrarà el pròxim 21 de febrer, en el restaurant Molí d'En Sopa, a les 21,00 hores, i que comptarà amb la intervenció especial de l'eurodiputat Willy Meyer, integrat dins del Grup Confederal d'Esquerra Unitària Europea/ Esquerra Verda Nòrdica.

Intervindran també Manel Carmona, Coordinador d’EUIB i candidat al Parlament de les Illes Balears, i Xavier Morell, candidat municipal d’EU per Manacor.

Per Esquerra Unida Mallorca comptar amb la presència de Willy Meyer és un autèntic luxe, per tractar-se d'un dirigent federal que ha presentat nombroses iniciatives al Parlament Europeu en defensa del medi ambient, els drets socials i laborals del conjunt de treballadors i treballadores (des de desemmascarar el discurs-parany amb què intenten justificar les retallades socials a defensar la jornada laboral de 35 hores setmanals), de l'educació (lluitant contra el procés de Bolonya ), la sanitat pública o recolzant activament la lluita pacífica del poble sahrauí i palestí, entre moltes altres.


ESMORZAR DE WILLY MEYER AMB ENTITATS DE SUPORT A LA CAUSA SAHRAUÍ

Aquest mateix dilluns Esquerra Unida Mallorca posà de manifest el seu suport a la lluita saharauí recolçant els 13 saharauis que varen arribar a Fuerteventura el passat 5 de gener en una pastera i als que l'estat espanyol els ha denegat el dret d'asil. Diversos membres d'Esquerra Unida, Eberhard Grosske i la Coordinadora d'EU Mallorca Aina Comes,  es varen acostar a la jaima instal•lada al Passeig des Born de Palma per interessar-se per aquests aconteixements i per mostrar la seva solidaritat amb aquestes 13 persones i amb el poble saharauí

Cal destacar que el passat 8 de novembre l'eurodiputat i responsable de Política Internacional de l'executiva federal d'IU va ser expulsat pel Marroc d'Al-Aaiun. Willy Meyer va assegurar llavors que el que va viure com a eurodiputat indica clarament que el rei del Marroc, Mohamed VI, vol "blindar aquests territoris a la premsa, als càrrecs públics electes de l'Estat espanyol i als de la UE en una actitud absolutament intolerable".


I recentment, el passat 5 de febrer com a mostra del compromís de la formació amb la causa sahrauí va ser l'únic a denunciar personalment l'agressió marroquina a membres de la Coordinadora Europea de Solidaritat, CEAS-Sàhara en el Fòrum Social Mundial 2011 celebrat a Dakar.

Per tot això la formació té previst un esmorzar entre l'europarlamentari d'IU amb altres dirigents de EUIB juntament amb els representants d'entitats que treballen en Balears en solidaritat amb la causa sahrauí.

Finalment, més tard, a les 19:00 hores en el Club Diari de Mallorca Meyer assistirà com convidat a la conferència en el Club Diari de Mallorca organitzada per Unitat Cívica de Balears per la República (UCxR) que donarà a conèixer una altra versió sobre el cop d'estat del 23 de Febrer de 1981.



PRERESERVA I COMPRA DE TIQUETS A 10€

La formació ha previst el següent mecanisme per la prereserva i compra de tiquets:

- Directament en el local de la formació a Manacor es podran adquirir anticipadament el dissabte 19, de 10,00 a 13,00 hores, en el local de la formació a Manacor, situat en l'avinguda del Torrent número 26. Referència: Xavi Morell 644428162
- Per correu electrònic enviant un mail a euib@eu-balears.org
- Trucant a la Secretària d'Organització de Mallorca, María A 606561152

Estás convidat/da!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada