'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dimarts, 15 de febrer del 2011

Esquerra Unida també reclama a Bauzá que elegeixi protegir a les dones enlloc dels interessos del PP

Manel Carmona: “amb el seu boicot el PP es situa al costat dels ex marits que deixen de pagar les pensiones a les seves ex parelles”

Esquerra Unida denuncia el boicot del PP a la tramitació de la Llei d’Igualtat entre Dones i Homes de les Illes Balears, el que suposa, per exemple, no condemnar la delinqüència econòmica que pateixen les dones que deixen de cobrar les pensions legals a les que tenen dret de forma unilateral i intencionada.

El candidat el Parlament i coordinador d’Esquerra Unida, Manel Carmona, ha denunciat que “amb el seu boicot, el PP es situa al costat dels ex marits que deixen de pagar les pensions legals acordades a les seves ex parelles”.

Aquesta situació, segons Carmona, s’ha d’abordar ineludiblement i el més aviat possible i “no pot ser que front a l’elecció de protegir a les dones separades i els seus fills i filles o els interessos partidistes, el Partit Popular elegeixi els interessos de partit per afeblir el Govern”. Carmona ha sentenciat que “és un bon moment per que el PP deixi de pensar en les eleccions i pensi en les persones”.

Carmona ha acudit a la concentració convocada per la Plataforma Per L’Igualtat davant les portes del Parlament amb una delegació de membres d’Esquerra Unida entre les que destacaven la coordinadora d’Esquerra Unida de Mallorca, Aina Comas, la co-coordinadora de Palma, Emylse Mas o la dirigent d’Esquerra Unida i experta en Igualtat Conxa Calafat.

El boicot i la manca de voluntat política és més que tangible donat que “a l’hora de tramitar la Llei de Igualtat també es va començar a tramitar la Llei de Mediació Familiar amb la diferència que la segona ja està aprovada i la primera no sembla que el PP tingui voluntat de fer-ho“.

Sobre la Llei d’Igualtat, Carmona ha opinat que “és un gran avenç en quant a la protecció de les dones de les Balears en situació d’urgència ja que amb un informe social que acrediti que s’és víctima de violència masclista serà suficient per percebre les jaudes establertes per a aquest col·ectiu enlloc d’haver desperar una sentència judicial”.

Finalment, ha afegit que aquesta llei “equipara a les dones víctimes de violència econòmica amb les de violència masclista, i lis dona accés a les mateixes ajudes i prestacions disponibles”.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada