'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dilluns, 14 de febrer del 2011

TOT@S A LA PROTESTA EN DEFENSA DE LA LLEI D’IGUALTAT DIMARTS 15 A LES 10’30H DAVANT EL PARLAMENT

Companyes, companys
Des d’ Esquerra Unida ens hem assabentat que el Partit Popular de les Illes Balears,no te cap voluntat política de de donar el seu suport per a la tramitació de la Proposta de Llei de Igualtat de les Illes Balears.
Esquerra Unida vol denunciar el boicoteig del PP davant la tramitació del projecte de la "Llei d'Igualtat entre Dones i Homes de les Illes Balears" presentada per la Conselleria d'Afers Socials. Cal recordar que la llei actual que no és una llei per a la igualtat sinó una "Llei per a la dona" que fou aprovada a l'anterior legislatura amb el vot en contra de tota l'esquerra i que ja va nèixer obsoleta.

Un cop més al Partit Popular li cau la careta…com és que no vol acabar amb la violència econòmica contra les dones que puposa l’impagament de pensions si és a la seva mà? Resulta que respecte a la violència econòmica contra les dones, dita llei la defineix com “la privació intencionada i no justificada legalment dels recursos per al benestar físic o psicològic de la dona i dels seus fills o filles; o la discriminació a la disposició dels recursos compartits a l’àmbit de la convivència de la parella”. Es tracta, d’una referència directa a l’impagament de les pensions, un altra forma de violència de gènere…i el PP no la vol.

Aquesta tipificació de l’impagament de les pensions com a violència contra les dones representarà per a les que en pateixen accedir les mateixes ajudes i prestacions disponibles per a les dones que pateixen maltractaments físics i psicològics.

Igualment, el text inclou que, a partir de la seva aprovació, “un informe social que acrediti que una dona ha estat víctima de qualsevol tipus de violència masclista serà suficient perquè pugui percebre les ajudes establertes per a aquest col•lectiu”, quan fins ara s’havia de presentar una denúncia i esperar una sentència, amb la qual cosa “dones en situació d’urgència no s’hi podien acollir i havien d’esperar”.

LA IGUALTAT NO POT ESPERAR! CONCENTRACIÓ PROTESTA EN DEFENSA DE LA LLEI D’IGUALTAT: DIMARTS 15 A LES 10’30H DAVANT EL PARLAMENT

És per tot això que desde Esquerra Unida fem una crida perquè el dimarts dia 15, a les 10,30, tothom que pugui vagi a la concentració davant del Parlament que ha convocat la Plataforma x Igualtat per manifestar i exigir als parlamentaris que vagin al Ple del Parlament, la urgència que s'aprovi la llei abans que acabi el període de sessions.


SUMA’T A LA CIBERACCIÓ DE PROTESTA DE LA PLATAFORMA PER LA IGUALTAT

Finalment des de la nostra organització volem recolçar a la Plataforma per la Igualtat en l’acció de protesta iniciada. Una acció de protesta a través de la xarxa a la que us encoratjem a sumar-vos, consistent en que tots i totes us sumeu a l'acció de saturar el correu del PP com a forma de protesta davant la seva actitud.

Reenvia aquest correu el DILLUNS 14 DE FEBRER , amb la carta al president del PP que veuràs més avall a les següents adreçes de correu electrònic:

presidencia@ppbalears.es oficinaatencionafiliado@ppmenorca.com afiliacionbaleares@pp.es


A l’atenció de Sr. José Ramón Bauzà

President del Partit Popular i Diputat del Grup Parlamentari Popular al Parlament de les Illes Balears

La Plataforma per la Igualtat en aquests moments a través dels distints grups polítics s’ha assabentat que no hi ha voluntat per part del seu partit de dur a terme la tramitació del projecte de Llei d’Igualtat de les Illes Balears per a la seva aprovació i ens consta que és una llei participativa i consensuada per tots els partits polítics i associacions de dones.

No entenem aquesta manca de voluntat política per part del seu partit. Per tant des de la Plataforma de Dones per la Igualtat demanam el desbloqueig d’aquesta Llei que realitza el Partit Popular i exigim seva tramitació urgent al Parlament abans que acabi aquesta legislatura.

PLATAFORMA DE DONES PER LA IGUALTAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada