'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dilluns, 14 de març del 2011

Esquerra Unida s’oposarà radicalment al “pelotazo” urbanístic proposat pel RCD Mallorca

Esquerra unida, ara i després de les eleccions del 22 de maig, s’oposarà a que les decisions urbanístiques de Ciutat s’adoptin per finançar una entitat privada com és el RCD Mallorca S.A.D.
 
El projecte presentat divendres pels responsables del club obeeix a la mateixa filosofia que el projecte de fa uns anys de “les Torres d’en Grande”: urbanitzar la ciutat en funció del lucre d’empreses privades.

Esquerra Unida no entra a valorar el projecte urbanístic proposat però si que tenim clar que aquest projecte genera beneficis –perquè genera sòl lucratiu- i creiem que, pel bé dels interessos del conjunt de la ciutadania, aquest benefici no pot acabar a butxaques privades i necessàriament ha de repercutir a la ciutat.

També lamentem la covardia i falta de criteri de les forces polítiques conservadores ( )que han manifestat el seu entusiasme amb aquest projecte i que mostren que estan on estaven a la legislatura anterior: a la cultura del “pelotazo” i de cercar vots demagògicament amb diners públics.

Així mateix lamentam la posició “inicialment positiva” del portaveu socialista al Parlament, Antoni Diéguez, malgrat vengui matisada per piadosa al•lusió a la necessitat de combinar el projecte amb les necessitats urbanístiques de la Ciutat.

Esquerra Unida ha manifestat reiteradament la seva disconformitat amb que l’estadi de Son Moix (3,6 milions d’euros) fos, de facte, regalat al R.C.D. Mallorca S.A.D. per al seu ús per un període de 60 anys.

Pel que fa al Lluís Sitjar i els seus voltants –els 32.000 metres quadrats pretesos pel R.C.D. Mallorca S.A.D., Esquerra Unida ha defensat sempre la integració a la Flaca Verda (Parc de Sa Riera).

Per a un i altre espai, Esquerra Unida està disposada a negociar amb altres forces polítiques les solucions urbanístiques més adequades però sempre pensant en el benefici col·lectiu de la ciutat i mai en finançar entitats privades per molt legítimes que siguin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada