'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

divendres, 11 de març del 2011

Guillermo Lillo és presentat cap de llista d’Esquerra Unida a Marratxí i aposta per acabar amb la crisi mitjançant la participació ciutadana

Esquerra Unida ha presentat Guillermo Lillo com el seu cap de llista a l’Ajuntament de Marratxí.

Lillo que, a més a més, és el coordinador d’EU de Marratxí, ha presentat la seva candidatura assegurant que està en la línia d’Izquierda Unida, l’opció política més preocupada pels problemes dels treballadors i les treballadores i que critica decididament els retalls capitalistes dels drets socials i dels serveis públics.

El nou candidat a l’Ajuntament de Marratxí ha manifestat que és el temps de les polítiques valentes, segons ell, “l’única forma de combatre la crisi” i els ajuntaments tenen molt a dir ja que són les institucions més properes a la ciutadania.

Lillo ha posat de manifest la necessitat de governar amb absoluta transparència i “per això és necessari implicar a la ciutadania a la presa de decisions i acabar amb el model gerencial que aplica el Sr. Bauzá”. “Aquesta crisi l’hem de combatre entre totes i tots i hem d’aconseguir que la pagui qui l’ha creat” ha sentenciat Lillo.
A la fotografia, Guillermo Lillo (centre) acompanyat del coordinador d’Esquerra Unida de les Illes Balears i candidat al Parlament, Manel Carmona, del candidat al CIM, Albert Aguilera, de la coordinadora d’Esquerra unida de Mallorca, Aina Comas, i d’alguns membres que integraran la candidatura, entre ells, Mariano Izquierdo (dreta).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada