'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dissabte, 16 d’abril del 2011

ESQUERRA UNIDA PRESENTA LES SEVES CANDIDATURES AL CONSELL DE MALLORCA I AL PARLAMENT DE LES ILLES

Esquerra Unida es reafirma en la necessitat urgent de canviar el color dels bitllets de 500 per fer aflorar l'economia submergida promoguda i afavorida durant la bimbolla immobiliària i els diferents casos corrupció, tant els denunciats com els possibles casos desconeguts.

Foto de la presentació pública realitzada avui matí en roda de premsa de les candidatures d'Esquerra Unida al Parlament de les Illes i al Consell de Mallotca encapsalades per Manel carmona i Albert Aguilera respectivament

Manel Carmona i Albert Aguilera han estat els encarregats de presentar les candidatures que encapçalen respectivament.

Tots dos han coincidit en que aquestes candidatures les composen membres de tots els municipis on Esquerra Unida hi és present, que és intergeneracional amb un gran protagonisme de gent jove que acapara els primers llocs de les llistes, que posen de manifest la regeneració i la renovació d'Esquerra Unida després de la seva refundació ja que la gran majoria no ha participat mai d'una candidatura al Parlament o al CIM i que també acumula experiència de gestió donat que al llarg d'aquesta legislatura i anteriors han format part dels governs de diferents institucions.

Manel Carmona, candidat al Parlament, ha recordat que la tendència d'Izquierda Unida és a l'alça i que les enquestes demostren que l'electorat decebut del PSOE mira cap a Esquerra Unida com l'alternativa necessària per governar amb els valors d'esquerres. “Tot i que a alguns els hi agradaria que Esquerra Unida desaparegués estam convençuts de que treurem uns resultats molts satisfactoris que ens permetran obtenir representació al Parlament i al Consell”.

Per altra banda, Carmona ha fet promès la creació d'una banca pública d'àmbit autonòmic. “Moltes són les famílies que estan a punt de ser desnonades per no poder pagar hipoteques i moltes són les persones que no obtenen dels bancs els crèdits necessaris per engegar les seves PIMEs. Aquests mateixos bancs són els que el PSOE va rescatar amb doblers privats perquè, any rera any, multipliquin els seus beneficis a costa d'ofegar les famílies o els petits empresaris. A més a més, l'única caixa que era mitjanament pública, Sa Nostra, a partir d'ara es governarà des del parquet de Madrid. És necessària una economia a Balears que tengui cor, és necessària a Balears una banca pública al servei de les persones, i si el govern central del PSOE no ho fa, Esquerra Unida la crearà” ha declarat Carmona.

Per la seva part, Albert Aguilera s'ha desmarcat de la política territorial que varen dur a terme PP i UM i ha avantposat la protecció del territori com a prioritat. Segons Aguilera, la protecció del territori esdevé una inversió doblement important: per una banda suposa invertir en la nostra principal indústria, el turisme, tenint cura del medi ambient perquè pugui ser un reclam i un valor afegit. Per altra banda, suposa evitar la política de depredació territorial i de sobreconstrucció que ha creat la bimbolla urbanística i la crisi. Aguilera ha assegurat que la modificació del Pla Territorial de Mallorca esdevé necessària donat que no són necessaris més camps de golf a l'interior de l'illa.

Per altra banda, Aguilera ha assegurat que és possible reduir a mig termini el preu de la factura de la incineradora si s'opta pel reciclatge. En aquest sentit Aguilera s'ha compromès a reduir el volum de les incineracions per, alhora, augmentar-ne el de reciclatge. Aquestes mesures, segons Aguilera, passen per un canvi de mentalitat i que l'actual societat de consum esdevengui una societat de consum responsable.

CANDIDATURA D'EU AL PARLAMENT

1. Manel Carmona

2. Sara Mulet

3. Alejandro Aparicio

4. Llúcia Carreras

5. Miquel Mascaró

6. Joana Redondo

7. Jaume Cànaves

8. Isabel Sánchez

9. Miquel Gamundí

10. Marien Cremades

11. Germán Terrón

12. Joana Riera

13. Joan de Déu Aguilera

14. Marian Feliu

15. Ricardo Fernández

16. Magdalena Massanet

17. Xavier Galán

18. Verónica Arteta

19. Agustí Aguirrebengoa

20. Antonia Roca

21. Celedonio Barredo

22. Lucia González

23. Paco Caro

24. Josefa Peralta

25. Alfredo Barón

26. Sara González

27. Paco Olmo

28. Pilar Fuertes

29. Joan Miró

30. Aurora Jhardi

31. Udoka Ikeme

32. Conxa Peralta

33. José Luis Valdés

Suplents:

Ignaci Martín

Fernando Ruíz

Vanessa De Volder

Juan Carlos Pons

CANDIDATURA D'EU AL CONSELL DE MALLORCA

1. Albert Aguilera

2. Aina Díaz

3. Xavier Morell

4. Xesca Vanrell

5. Mariano Izquierdo

6. Aina Mascaró

7. Rubén Medina

8. Conxa Calafat

9. José Luis Aparicio

10. Maria Santandreu

11. Cristian Otero

12. Ana Atienza

13. Carlos Casal

14. Merche Fernández

15. Juli Obrador

16. Cati Ramis

17. Deogracias Castellanos

18. Elvira Maroto

19. Nicolás Aguilera

20. Berta Cámara

21. Graciela Enrico

22. Eric Hernando

23. Rafaela García

24. Guillermo Gavilán

25. Conxa Peralta

26. Josep Juaneda

27. Aurora Jhardi

28. Fernando Ruíz

29. Sara González

30. Cristóbal González-Mohíno

31. Irene Moreno

32. Juan Álvarez

33. Josefa Peralta

Suplents:

Juan Carlos Pons

Lucía González

Celedonio Barredo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada