'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

diumenge, 1 de maig del 2011

MANEL CARMONA ASSEGURA QUE "VOTAR EU ÉS LA MILLOR MANERA D'ASSEGURAR GOVERNS DE PROGRÉS A LES BALEARS"

Aquest missatge ha estat adreçat a l'Assemblea de 70 quadres de l'organització celebrada avui mati a l'Hotel d' Entitats del Camp Redó

Manel Carmona, coordinador general d'Esquerra Unida i candidat al Parlament de les Illes Balears, ha considerat "intolerable" i "una situacio d'emergencia social" que hi hagi 140.000 aturats a les Illes Balears.

Per a Carmona, aquesta xifra es la prova de que la reforma laboral no ha servit més que per abaratir els acomiadaments, i és també la demostració de que cal dir basta a les polítiques neolliberals que, en essència, comparteixen PSOE i PP.

"El vot a EU és el vot dels valors de l'esquerra, el vot davant la protesta front aquesta situació i la millor manera de propiciar governs de progrés a les Balears que governin mirant a l'esquerra", ha assegurat Carmona.

Eberhard Grosske ha presentat el manual de campanya titulat "per què he de votar Esquerra Unida" on s'assenyala que l'aposta pel vot útil el dia 22 de maig significa inexorablement que el PP torni al govern a les Illes Balears.

"El propi PSOE sap perfectament que l'exclusió de les institucions de la resta de l'esquerra significaria inexorablement la majoria absoluta del Partit Popular: ara més que mai un govern progressista nomes pot venir, com sempre, d'un govern de l'esquerra plural", ha afirmat Grosske

Per la seva banda, Aina Comas, candidata d'EU a l'Ajuntament de Palma, ha explicat que aquests quatre anys a l'Ajuntament de Palma han demostrat sobradament que Esquerra Unida és imprescindible per impulsar canvis en profunditat.

Aina Comas ha citat fins a quinze mesures duites a terme per EU a l'Ajuntament que suposen un balanç espectacular i sense paral·lelisme a altres institucions. Entre aquestes mesures ha citat: la creació de fins a 62 òrgans de participació ciutadana, l'increment de recursos econòmics i d'equipaments en matèria de serveis socials, el reforç i el nou rol donat al teixit associatiu, implicant-lo en la realització de projectes socials i l'actuació decidida front l'infravivenda, com és el cas de Son Banya i molts d'altres que s'havien perpetuat en el temps a la ciutat de Palma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada