'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dilluns, 17 de maig del 2010

LA PARTICIPACIÓ I LA PLURALITAT CARACTERITZEN L'ASSEMBLEA DE MALLORCA DE L'ESQUERRA ALTERNATIVA I VERDA


PARTICIPACIÓ I RADICALITAT DEMOCRÀTICA


Amb 223 persones acreditades, l'Assemblea de Mallorca de l'Esquerra Alternativa i Verda s'ha convertit en la més nombrosa de les celebrades fins ara si les comparam amb la història recent d'EUIB.

La clau d'aquesta participació s'ha derivat de la forta presència de persones independents incorporades al Procés Constituent durant els darrers mesos i que han suposat aprop d'un 50% del total de l'Assemblea.

Aquesta presència de persones independents s'ha fet palesa en l'elecció de delegats i delegades per a l'Assemblea Interinsular. Així, dels 66 delegats i delegades elegits a Mallorca un 38% són persones no afiliades a EUIB.


ELECCIÓ DE DELEGATS I DELEGADES A L'ASSEMBLEA INTERINSULAR

Entre aquestes persones independents destaquen la candidata per EU-EV a les eleccions generals del 2008, Marisol Ramirez, l'ex-consellera de Benestar Social del Govern Balear ,Nanda Caro, el professor d'Universitat Alexandre Miquel o dirigents veïnals com Antonio Picazo i Rafael Pons.

Així mateix, en la llista de delegats trobam a l'ex- tinent de batle de l'Ajuntament de Palma Joana Gual, l'ex- Directora General d'Esports del Govern Balear Joana Maria Petrus o alts càrrecs actuals de l'administració local i autonòmica com Joan Font, Xesca Vanrell, Joan Miro, Llucia Carreras, Emylse Mas, Fernando Galán, Aina Comas, Eberhard Grosske, Marian Feliu i Manuel Cámara. A tots ells es sumen també joves dirigents d'Esquerra Unida com Manel Carmona, Aina Díaz, Alejandro Aparicio i Sara Mulet.

El sistema d'elecció de delegats ha estat un sistema mixte de llistes tencades i llista oberta. En el sistema de llistes tancades s'ha presentat una única llista de 40 delegats i delegades encapçalada per Aina Comas. A la llista oberta s'han presentat 29 membres de l'Assemblea dels quals han estat elegits 26.

DEBAT DE LES ESMENES

Als documents d'Estatuts i Tesis Polítiques s'han presentat nombroses esmenes de les quals s'han acceptat una bona part.

No obstant això, no hi hagut variacions en aspectes substancials respecte als documents que, en el seu moment, foren aprovats pel Grup Facilitador i la direcció d' EUIB.

PROPOSTA DE NOM

Quant a la proposta de nom per a la nova formació política que serà traslladada a l'Assemblea Interinsular s'ha aprovat per unanimitat una doble possibilitat 
 
- ESQUERRA ALTERNATIVA I VERDA separada amb un guió de la denominació del referent estatal (ESQUERRA UNIDA o el nom que sorgeixi del procés de refundació a nivell d'Estat)
o bé
- ESQUERRA ALTERNATIVA I VERDA - L'ESQUERRA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada