'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dissabte, 26 de setembre del 2009

TROBADA D'INICI DEL PROCÉS: 26-S

Dissabte es va celebrar la Trobada d’inici del procés constituent de l’esquerra alternativa i verda, una crida feta per EU a persones i col·lectius d’esquerres amb l’objectiu d’obrir un procés participatiu per construir un nou projecte polític.

La gent va omplir de gom a gom la sala d’actes de l’edifici d’ARCA, en un acte en el que es respirava bon ambient i es compartia, des de l’ampla diversitat de persones presents, la necessitat de rellançar l’esquerra del segle XXI.

El coordinador d’EU, David Abril, va exposar els principis ideològics continguts al “Manifest per una esquerra del segle XXI a les Illes Balears i Pitiüses”, i el full de ruta del procés constituent.

A l’acte es va donar a conèixer la composició del Grup Facilitador del procés, òrgan que ha de vigilar perquè el procés sigui participatiu i obert, en el quan s’han integrades 11 persones de la Presidència interinsular d’EU, a més de 15 persones independents, procedents de diferents àmbits de l’esquerra política i social, com ara Toni Pons, Xesca Mas, Nanda Caro, Toni Picazo, Eva Cerdeiriña, Neus Truyol, Toni Baos, Safietou Badji, Carlos Martini, Pere Polo o Joana Gual.

Activistes i persones independents però d'esquerres convidaren a participar els assistents als diferents Grups de Treball (GT) del procés: Biel Salas (Cultura Lliure), Xesca Mas (Gènere), Josep Suàrez (III República i Model d’estat), Toni Aguiló (Diversitat sexual), Xavi Galan (Joves), Toni Pons (Model de desenvolupament), Carlos Martini (Migrants i drets civils), Juan Recio (Serveis públics i educació), Neus Truyol (Participació)...

Hi hagué un torn obert de paraules propositives, i un refrigeri a base de fruita sana, per a una esquerra sana...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada