'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dissabte, 26 de setembre del 2009

EL FULL DE RUTA


El ‘full de ruta’ marca l’itinerari del procés constituent, i es basa en la participació, la reflexió i l’acció. El ‘full de ruta’ es va iniciar a la VII Assemblea d’EUIB, el passat mes de febrer, que va considerar el procés com una necessitat objectiva (o una estratègia necessària) de l’esquerra alternativa.


El Manifest i la Trobada d’inici del procés (26-S/2009) són la següent passa, allà on s’han donat a conèixer el Grup Facilitador (GF) i els Grups de Treball (GT) del procés. El GF el composen 26 persones, 11 de l’executiva d’EUIB, i 15 persones independents. Aquest Grup ha de garantir el compliment del full de ruta, el funcionament dels grups de treball, el caràcter participatiu del procés i l’elaboració d’una proposta organitzativa.
Volem rompre amb allò que fan els partits clàssics, i enlloc de parir una ponència per part de la direcció (d’EU, o de qui sigui), que es el que solen fer els partits, perquè llavors ho discuteixi la base, en el procés constituent són els diferents Grups de Treball (grups de base oberts de caràcter sectorial, temàtic), els que han d’elaborar, abans de cap d’any, un document de proposta política del seu àmbit.
El GF ha de sistematitzar les propostes dels GTs, que juntament amb la proposta organitzativa del GF es convertiran en les ponències preassembleàries.
De gener a març de 2010, aquests documents seran debatuts en assemblees obertes a les persones d’EU i adherides al procés, a tots els pobles, ciutats i barris de les quatre Illes. El nom i imatge del nou projecte polític també serà part del procés de presa de decisió preassembleari.
El mes d’abril de 2010 es celebrarà l’Assemblea Constituent, que donarà lloc al nou subjecte polític de l’esquerra alternativa i verda a Balears, i marcarà la seva estratègia d’acció per als propers anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada