'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

divendres, 10 de setembre del 2010

Esquerra Unida – EAiV reclama als futurs candidats municipals i autonòmics compromisos per escrit sobre el que volen fer a la Platja de Palma


EU-EAiV tem que l'ajornament de la presa de decisions fins a després de les eleccions suposi un xec en blanc per als nous governs.

Així mateix EU – EAiV manté diferències importants amb el PRI actualment sotmés a informació pública.

Eberhard Grosske, en representació d’Esquerra Unida – EAiV i acompanyat per Alejandro Aparicio, secretari dorganització d’EU-EAiV de Palma, ha manifestat la seva disconformitat amb l'esbucament de 360 habitatges, ha apostat pel suport als petits comerciants i hotelers illencs per damunt de la crida al capital estranger i ha apostat per "mil millores" a la zona per damunt de les macrointervencions urbanístiques.

El regidor ha declarat que “això no és Santo Domingo, no és una zona que necessiti molta inversió estrangera per arrancar i que hagi de veure com una bona part dels beneficis generats acabin sortint de l'illa. Hem d'apostar fonamentalment pel petit comerç i per la millora de la qualitat de la planta hotelera".

En aquest sentit EU-EAiV manifesta la seva oposicio als centres comercials prevists.

D'altra banda EU-EAiV ha remarcat la necessitat d’harmonitzar l’activitat turística i la residencial (hi ha 30.000 habitants a la zona) i la impossibilitat i la inconveniència d'intentar fer de la Platja de Palma un parc temàtic.

La Platja de Palma, ha afirmat Alejandro Aparicio, necessita mil actuacions que millorin la neteja, la seguretat, la qualitat mediambiental, l'estètica, el transport i l'accessibilitat de la platja "molt més que grans intervencions socialment i urbanísticament traumàtiques, com l'esbucament de més de 300 habitatges, que, a més, són de dubtosa eficàcia".

Front als grans boulevards prevists EU-EAiV aposta per petites zones verdes urbanes i per rehabilitar les pedreres generant espais verds, centres dinterpretació de la natura, etc.

Així mateix, front el cobriment del torrent dels Jueus, EU-EAiV aposta per mantenir al màxim els elements naturals, culturals i patrimonials de la zona. "El tipus de turisme al que aspirem, ha afirmat Grosske, valora els llocs amb una personalitat pròpia i diferenciada".

Per últim, Esquerra Unida – EAiV ha alertat avui sobre la perillositat de l’ajornament del debat sobre la reforma de la Platja de Palma. Fa dues setmanes que aquesta força política ja va sospitar d’un possible canvi d’actitud, envers aquesta reforma, dels partits polítics d’aquesta comunitat. Per aquest motiu Esquerra Unida – EAiV proposa a les entitats de la Platja de Palma una màxima participació ciutadana a l’esmentada reforma, així com exigir un compromís clar, concret i per escrit a qui encapçali les candidatures municipals, insulars i autonòmiques dels partits polítics balears a les pròximes eleccions de 2011.

1 comentari:

  1. Vaya panda de indocumentados. Por sus declaraciones veo que ni se han molestado en leer ni estudiar el proyecto de la Playa de Palma, resulta que hacen como el resto de partidos, bajarse los pantalones.

    Que es eso de cubrir el Torrent dels Jueus? No se cubre!!!!

    La Playa de Palma relmente necesita esponjamiento, no tal como lo plantea Nájera pero sí en zonas degradadas, el Consorcio se ha quedado corto.

    ResponElimina