'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

divendres, 17 de desembre del 2010

SOBRE LA PRIVATITZACIÓ DE LA TORRE DE CONTROL DE L'AEROPORT D'EVISSA

ultimahora.es

Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera rebutja la privatització d’algunes torres de control de diversos aeroports espanyols, entre ells el d’Eivissa, tal i com ha anunciat el ministre de Foment.

Creiem que la solució al conflicte dels controladors aeris no pot ser la privatització d’un servei públic essencial per a la ciutadania i que aquesta anunciada privatització pot ser només el començament d’un procés privatitzador més ampli, com ja s’intueix amb l’entrada de capital privat a AENA. Això no farà més que aprofundir el monopoli de facto que ja existeix en l’entrada de passatgers i mercaderies a aquestes illes.

A més, condemnem l’actitud dels controladors durant la passada vaga d’aquest col·lectiu, que coartà el dret a la lliure circulació de passatgers, causant greus danys morals i econòmics a milers de ciutadans. Però a la vegada pensem que això no és causa suficient ni justificada per establir un estat d’alarma i militaritzar les torres de control i, ni molt menys, per prorrogar aquesta situació.

La militarització dels controladors decretada pel govern i l’establiment de l’estat d’alarma -que justifica per sí sola la incapacitat o la no-voluntat del govern de trobar una sortida negociada al conflicte- assenta un greu i perillós precedent, que posa en perill la legalitat vigent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada