'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dijous, 27 de gener del 2011

ESQUERRA UNIDA DE LES ILLES BALEARS VALORA NEGATIVAMENT L'ACORD RELATIU AL RETALL DE LES PENSIONS

L' acord tendrà efectes particularment negatius entre els pensionistes de les Balears per mor de l'estacionalitat de la nostra economia

Manel Carmona, coordinador d'Esquerra Unida assenyala que les pensions mitges cobrades a les Balears son tradicionalment fins a un 20% més baixes que les de la resta de l'Estat per mor de l'estacionalitat de la nostra economia.

Aquest fenòmen no farà sino agreujar-se amb l'anunciada reforma del sistema de pensions. "A les Balears serà encara més difícil que a la resta de l'Estat assolir una pensió, tendrem molts més pensionistes empobrits i serà practicament impossible assolir els anys de cotització necessaris per jubilar-se als 65 anys", ha declarat Carmona.

D'altra banda, Carmona ha coincidit amb en Cayo Lara a l'hora d'assenyalar l'Executiu socialista, el capital financer i la dreta política d'aquest com a responsables d'aquest atac als drets dels treballadors.

EU considera molt negatiu que s'hagi furtat a la ciutadania poder expressar-se sobre aquest tema a les properes eleccions generals, sobre tot tenint en compte que cap dels dos partits majoritaris portaven al seu programa electoral cap proposta de reforma.

Com ha assenyalat el Coordinador Federal d’IU Cayo Lara, “el Govern se surt amb una part important dels seus objectius: retallar les pensions a milions de persones i facilitar l'increment dels plans privats de pensions"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada