'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

divendres, 28 de gener del 2011

Joan Miró sobre la designació de Mateu Isern “ja sabíem que als cartells electorals veuríem la cara de Rodríguez o sinó a qualcú amb la seva màscara”.

Front a la designació de Mateu Isern com a candidat del PP a la batlia de l'Ajuntament de Palma, Esquerra Unida de Palma considera que no és una notícia sorprenent.
Joan Miró, co-coordinador de la formació roja i verda a Palma ha declarat que "ja sabíem que independentment del nom, al final, José María Rodríguez era qui es presentaria a la batlia de Cort; ja sabiem que als cartells electorals veuríem la cara de Rodríguez o sinó a qualcú amb al seva màscara".
"El baix perfil polític de Isern i el fet que vagi escoltat pel rodriguista Gijón fan encara més evident qui es presentarà realment a governar Cort als pròxims comicis electorals" ha afegit Miró, quie ha acabat les seves declaracions valorant que "aquesta candidatura augmenta les diferències internes del PP balear i posa en entredit el poder de Bauzá que ha tornat a perdre contra el president de la Junta Territorial de Palma, José María Rodríguez".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada