'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dilluns, 7 de febrer del 2011

Esquerra Unida participará a la confecció dels plecs del nou model de gestió del Palau de Congressos amb la voluntat de preservar l'interés general

Esquerra Unida es mostra satisfeta per la sortida del Grup Barceló del Palau de Congressos tot i que s'estudiarà els informes tècnics que avalen el contingut concret de l'acord per tal de garantir que són correctes.

Joan Miró i Emylse Mas, co-coordinadors d’Esquerra Unida de Palma, han declarat avui que “Esquerra Unida està satisfeta amb la sortida de Barceló del Palau de Congressos" i han ratificat que “consideram un gran avenç la gestió pública del palau i de l’hotel i en l’abandonament del model que ens va deixar el PP de Jaume Matas”.

Així mateix han manifestat la voluntat d’Esquerra Unida de participar a la redacció del plec de condicions que regeixi l’explotació del Palau de Congressos i de l’hotel annex.

Per la seva banda, Nanda Caro, la candidata d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Palma, ha celebrat que es mantingui la gestió pública d’aquestes infraestructures enlloc de la seva privatització durant 40 anys.

En aquest sentit Caro ha anunciat que “no està a l’agenda d’Esquerra Unida afavorir amb diners públics a les empreses privades. Si Barceló o qui sigui vol gestionar un palau de congressos i un hotel que ho construeixi a càrrec dels pressupostos de Barceló enlloc de fer-ho amb 30 milions de diners públics”.

Per concloure ha afegit que “aquest és el model de gestió dels recursos públics d’Esquerra Unida: els diners públics són per afavorir a la ciutadania i els interessos generals, no per afavorir a les grans empreses”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada