'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dimarts, 8 de febrer del 2011

EU reivindica un tren de qualitat i demana al director general de Mobilitat, Antoni Verger, la reobertura immediata de la línia Manacor-Sineu

Caps de candidatures, coordinadors/es i militància de les assemblees d’Esquerra Unida de la comarca de Llevant, han reivindicat, avui matí davant l’estació de tren de Manacor, un tren modern, eficient, ràpid i de qualitat, i han demanat al director general de Mobilitat, Antoni Verger, la reobertura immediata del tram de vies de Manacor a Sineu.


La reivindicació ha anat acompanyada d’una imatge molt gràfica i explícita, amb els assistents mostrant cafeteres, alhora que afirmaven “volem un tren, no una cafetera”. Entre ells i elles, Xavier Morell, candidat a l’Ajuntament de Manacor, Aina Comes, coordinadora d'EU de Mallorca i Manel Carmona, candidat al Parlament de les Illes Balears.


Des del 19 de maig de l’any passat, Manacor no està connectat per tren amb Inca i Palma. La necessitat de transport en bus fins a Sineu, sumat als transbord de passatgers, fa que per cada trajecte Manacor – Palma i viceversa suposi un mínim d’hora i mitja. Amb aquest temps, es pot anar i tornar amb cotxe. Per tant, el transport públic deixa de ser atractiu, pràctic i efectiu per al conjunt de la ciutadania, potenciant de nou el transport privat.


El director general de Mobilitat, Antoni Verger, parla d'un transport públic eficient i modern, però a Manacor i comarca aviat farà deu mesos que estam en unes condicions de precarietat que van més enllà de qualsevol paciència que es pugui demanar la ciutadania per les molèsties ocasionades i el deteriorament del servei públic. És un temps d’espera fora de tota mida. A la península no es van torbar tant en restablir serveis afectats ni tan sols en una data tan significativa com els atemptats de l’11M. La fita ja ha superat fins i tot la de l’anterior consellera de Mobilitat, Mabel Cabrer, del PP, que va tenir aturat el mateix trajecte durant nou mesos a l’anterior legislatura.


Al mateix temps, demana al batle de Manacor, Antoni Pastor, que deixi de posar entrebancs al tren-tram, que no pot dur més que beneficis a la Ciutat de Manacor.


Esquerra Unida també ha expressat la seva inquietud pel futur del ramal cap a Capdepera i el pas del tren per Manacor, ja que a les obres que s’estan fent simplement connecten Artà cap a Manacor, però no amb l’actual estació de la que parteix el ramal cap a Palma. Alhora, segueix reivindicant el tren cap a Porto Cristo (proposta que partí d’EU Manacor i que el Govern Balear veia amb bons ulls) o Felanitx.


La formació roja i verda ha estat reivindicant des de fa més d’una dècada primer el tren que es mereixen els viatgers i viatgeres de la comarca del Llevant i seguirà apostant per un tren modern, eficient, ràpid, ecològic i de qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada