'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dilluns, 28 de febrer del 2011

Manel Carmona: ”Jorge Lorenzo i Carlos Moyà haurien de rebre els Premis Ramon Llull a mans dels presidents d’Andorra i Suïssa enlloc del President de les Illes Balears”.

Amb motiu del lliurament dels Premis Ramon Llull per part del Govern de les Illes Balears, Esquerra Unida manifesta que hauria de ser una condició indispensable per rebre aquests honors, el fet de tributar a les nostres illes.


Per Esquerra Unida, no és suficient mèrit per rebre aquesta distinció ésser “persona natural o jurídica que s’hagi destacat en els serveis prestats a les Illes Balears”, com apareix a la web institucional dels Premis Ramon Llul.

Segons Manel Carmona, coordinador d’EU i candidat al Parlament, “el fet de pagar impostos a les Illes Balears és una mostra dels lligams de pertinença a la nostra terra” i ha afegit que “qui viu a Balears, proclama que és de Balears i tributa a l’estranger per estalviar-se impostos, ens està estafant”.

Per aquest motiu, Carmona considera que també hauria de ser una condició, per poder optar a aquest guardó, tributar a les Illes Balears. En conseqüència, “Jorge Lorenzo i Carlos Moyà haurien de rebre els Premis ramon Llull a mans dels presidents d’Andorra i Suïssa enlloc del President de les Illes Balears” ja que són els llocs on tributen respectivament.

1 comentari: