'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dilluns, 7 de març del 2011

EU es mostra satisfeta amb la proposta d’ús de Son Dureta del Conseller de Salut i espera que no signifiqui la no construcció de la residència de Son Martorell


Esquerra Unida vol mostrar la seva satisfacció per la proposta d’ús de Son Dureta que ha fet el Conseller de Salut Vicenç Thomàs. Aquesta proposta està molt en línia de la que varen presentar el 7 de gener Nanda Caro –candidata d’EU a l’Ajuntament de Palma-, Manel Carmona –candidat al Parlament-, i Eberhard Grosske. 

Així mateix, Esquerra Unida espera que el desenvolupament d’aquesta mesura no suposi, en cap cas, la no construcció de la residència de Son Martorell donat que seria perdre una oportunitat de combatre el dèficit de places públiques a residències per a persones majors.

Per concloure, Esquerra Unida espera que les actuacions descrites pel Conseller de Salut es comencin a fer efectives el més aviat possible i que, al acabar la legislatura, siguin de caire irreversible per tal d’assegurar que Son Dureta mantindrà el seu ús sociosanitari i evitar que caigui a mans dels especuladors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada