'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

divendres, 29 d’octubre de 2010

ESQUERRA UNIDA I L’ANUL·LACIÓ DEL PTE

Davant la recent anul·lació del Pla Territorial d’Eivissa per part del president Tarrés, Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera considera que aquesta passa, teatralitzada en el Ple del Consell del passat dilluns on PSOE i PP votaren a favor de la retirada, és un greu incompliment dels compromisos subscrits entre PSOE i Eivissa pel Canvi a inici de legislatura. A més, és un incompliment amb tota la ciutadania que va recolzar el nostre programa electoral a les eleccions de 2007.

Creiem sincerament que el president Tarrés mai ha tingut la voluntat real d’oferir a la societat eivissenca un model territorial diferent al del PP. Exceptuant matisos, el model que defensen ambdós partits és el mateix i condueix la nostra illa cap a la massificació i la destrucció dels entorns naturals.

A Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera ens preocupa què passarà a partir d’ara amb la proposta de port esportiu a Es Viver, amb eventuals propostes de camps de golf, amb l’amenaça de túnel a s’Illa Plana o del vial per Ses Feixes des Prat de Ses Monges, o amb el port de Sant Antoni. Davant aquestes amenaces, molt reals amb la retirada del PTE, quin discurs ecologista dirigirà el president Tarrés als seus votants? Amb quina cara es dirigirà a la societat eivissenca reclamant el vot progressista? Es fa difícil imaginar el PSOE eivissenc defensant postures proteccionistes quan, amb aquesta retirada, s’obre la porta a propostes desenvolupistes i especuladores com les abans esmentades.

Per últim, volem recolzar totalment la tasca desenvolupada pel nostre company Miquel Ramon que, per nosaltres, és un exemple d’honestedat, compromís, honradesa i lleialtat a uns acords signats; qualitats aquestes que malauradament no són freqüents en el panorama polític d’aquesta illa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada