'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dijous, 7 d’abril del 2011

Dissabte 9 d'abril: EU es suma a la concentració en suport als pobles d'Àfrica i Orient Mitjà i contra la guerra a Líbia

DECLARACIÓ UNITÀRIA EN SUPORT A LES LLUITES PER LA LLIBERTAT ALS DIFERENTS PAÏSOS DEL NORD D’ÀFRICA I DE L’ORIENT MITJÀ, I CONTRA LA GUERRA A LÍBIA

Les organitzacions que constituïm l’Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, amb el suport d’altres entitats amb les quals compartim la lluita per un món més just i solidari, volem fer palesa la nostra solidaritat i suport als processos revolucionaris i mobilitzacions populars per la llibertat en el marc dels països del Nord d’Àfrica i l’Orient mitjà.

Inicialment, aquest va ser l’objectiu de la convocatòria, i dins el marc d’interessos de les entitats convocants, davant la guerra desfermada a Líbia, amb els atacs dels països occidentals i de l’OTAN, amb la participació activa de l’exèrcit espanyol, i la implicació i conseqüències que tot això suposa, volem transmetre, de manera immediata, als nostres governants, als polítics que donen suport a l’agressió i també a l’opinió pública el següent:

1.Consideram aquesta operació d’agressió imperialista com un acte de guerra que cerca controlar els recursos de gas i petroli libis i llençar un missatge a tots els pobles de la zona perquè aturin les seves revoltes contra la tirania.

2.Denumciam:

L’actitud dels PSOE, del PP i dels altres partits que han donat suport a l’operació que ens estan ficant de nou en una guerra colonial, per apropiar-se dels recursos energètics i per assegurar el seu ordre internacional en la zona.

La hipocresia de les potències occidentals atacant ara a Líbia, quan tots ells, fins ahir mateix, han rebut el dictador Gadafi com un aliat, han tancat acords comercials i energètics conjunts, han engreixat els seus comptes bancaris i li han venut les armes que ara utilitza per defensar la continuïtat del seu règim.

Que les potencies occidentals, l’OTAN i l’ONU permetin, de manera còmplice, entre d’altres conflictes arreu del món des de fa dècades, la tragèdia dels pobles palestí i saharià i que no hagin mogut un sol dit per aturar l’ocupació dels seus països i els crims dels règims israelià i marroquí. Especialment patètica és la posició de l’ONU, que permet que ambdós règims violin sistemàticament les seves resolucions.

L’ús de les bases espanyoles de Rota i Morón per aquest nou atac.

3.Exigim:

A les potències occidentals aturar els bombardeigs de manera immediata, agressions il·legals que van molt més enllà a la imposició de la “zona d’exclusió aèria”.

El desmantellament de les bases espanyoles de Rota i Morón, l’aturada de la participació de les màquines de guerra de l’estat espanyol en el conflicte, així com també la sortida de l’estat espanyol de l’OTAN.

La devolució de la fortuna de Gadafi, de la seva família i dels seus amics al poble Libi, i que sigui aquest poble el que agafi les regnes del seu destí, després de més de quaranta anys de dictadura.

El cessament de manera immediata de la venda d’armes a països que violin els drets humans, així com també la dedicació dels recursos que es tuden en la indústria militar cap a finalitats socials, sobretot i especialment, en una conjuntura d’atur desfermat i empobriment de la població provocada per una crisi que es fa pagar a les classes més desfavorides, als aturats, als pensionistes i a les persones dependents.

L’enviament immediat d’ajuda humanitària a la gran massa de refugiats que fugen dels conflictes de la zona, com una mena d’indemnització cap a aquests pobles que pateixen aquests negocis bruts; i que s’activi una política de pau, amb justícia social i sense armes, integral i sense exclusions de gènere ni de cap tipus. Només un ajut polític sense intenció d’ingerència pot ser útil per a tancar el conflicte.

Per tot això, demanam amb totes les nostres forces un futur, per a nosaltres i per a les noves generacions, de llibertats individuals i col·lectives, amb una cultura de pau i de solucions justes i pacífiques dels conflictes, en un entorn social de convivència i respecte, de solidaritat entre tots els països del món, i en harmonia amb la protecció de la naturalesa i la viabilitat del propi planeta. Per això abominam de la guerra i de tots els qui fan negocis bruts amb ella

NI DICTADURES, NI IMPERIALISME
SOLIDARITAT AMB ELS POBLES EN LLUITA
NO A LA GUERRA

Concentració
dissabte dia 9 d’abril de 2011, a les 18 h,
a la Font de les Tortugues de Palma
 

Convoca: Assemblea de Moviments Socials de Mallorca

S’adhereixen: ATTAC, CGT, En Lluita, EU, FÒRUM CIUTADÀ, FRENTE AMPLIO, g.j.r.JC, LUCHA DE CLASES (CMI), PCE, PCPE-CJC; REVOLTA GLOBAL; SEPC, STEI-i, UCXR 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada