'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dimarts, 3 de maig del 2011

EU presenta la seva campanya i un estudi que la situa sobre el 7% a Palma i que li permet anunciar que tendrà representació a totes les institucions


Sota el lema “VALOR d’Esquerres” EU ha presentat avui dematí la caracterització de la seva campanya electoral a Balears que tendrà l’austeritat i els actes de proximitat entre les seves senyes d’identitat.



El candidat a la Presidència de la CCAA, Manel Carmona ha manifestat que EU és l´única opció d’esquerra amb capacitat real per donar una sortida social a la crisi. En aquest sentit Carmona ha manifestat que ‘D’aquesta crisi només es pot sortir des d’una visió global i ha remarcat que Esquerra Unida és una força que té proposta i alternativa a Europa, a l’Estat Espanyol, a les Illes i als municipis’.


Per la seva banda, Sara Mulet, responsable d’Organització i segona per la llista a la CCAA ha presentat el lema escollit per la formació roji-verda “VALOR d’Esquerres”. Segons ha explicat, EU aposta en el seu eslògan pel concepte de ‘VALOR’ en les seves tres accepcions i ho ha resumit a la seva exposició inicial amb un vers del poeta Miguel Hernádez ‘Val més una gota de pura valentia que un oceàn covard’



1- Valor, entès com a ètica: Perquè per a Esquerra Unida la política és molt més que pura gestió, d’una banda és un compromís, una funció social de servei al ciutadà per a l'administració ‘d’allò públic’ sobre la base de l' interès general i no altra cosa...com tristement cal recordar en aquesta comunitat davant l’allau de casos de corrupció. Però també perquè Esquerra Unida ofereix una alternativa ètica per a la societat a més d’un programa de govern.


2- Valor, entès com a ‘valentia’: El coratge d'una força política de llarg recorregut que porta en el seu adn la defensa dels interessos de la majoria de la societat sense ambigüitats, enfrontant-se a la tebiesa d’altres formacions en la seva lluita contra la corrupció, en la nostra lluita sostinguda per la pau amb justícia social (un projecte el d’IU nascut contra l'OTAN  i que no dubta ara, després de 25 anys del seu naixement, a expressar avui al Congrés –i encara que sigui en solitari- la posició d'IU contra la intervenció a Líbia)… En resum, la valentia de desemmascarar al poderós.

3- Valor, entès com a ‘utilitat’: Perquè EU és l'única força útil per a la defensa dels interessos de les capes més populars de la nostra societat, aquests ciutadans i ciutadanes que se senten decebuts per una suposada esquerra (la del PSOE) que no ha dubtat a aplicar retallades socials, injeccions al capital financer que han deixat sobre les seves esquenes les conseqüències d'una crisi que ells no han provocat.

Manuel Cámara, Coordinador de campanya autonòmica d’EUIB, ha explicat la caracterització de la campanya: Esquerra Unida tendrà varis actes centrals: el 6 de maig al carrer Blanquerna a Ciutat realitzarà un acte lúdico-polític en el que es presentaran tots els candidats de les principals institucions, tots els actes de la formació seran oberts a la ciutadania. L’Acte central de campanya d’EU tindrà lloc el proper 11 de maig i comptarà amb la participació del Coordinador Federal d’Izquierda Unida, Cayo Lara.

Cámara ha denunciat la manipulació i l’ús tendenciós que s’està fent per part de les enquestes que s’estan publicant, que d’una forma tendenciosa estan demanant per totes les forces, incloses opcions com CxI, La Lliga o ERC i no anomenen a Esquerra Unida , la tercera força política d’Espanya i la quarta a les Illes, segons la pròpia junta electoral.

En aquest sentit, el responsable de campanya electoral d’EU ha fet públic un estudi quantitatiu i qualitatiu que va encarregar a l’empresa Target-Point sobre el comportament electoral d’EU a la Ciutat de Palma que situa a la formació per sobre del 7 % a Palma i que permet afirmar que estaran representats a totes les institucions.


3 comentaris:

  1. Había otras frases mas comprometidas para una izquierda que dice ser transformadora...el PP seguro que apoya lo del valor!!!!

    ResponElimina
  2. No creo que el PP gobierne con valor. El PP dice que acabará con Son Banya y tras 16 años de alcaldía no hizo ni un intento, es más, observó con parsimonia como la Paca edificaba su unifamiliar.

    Valor es enfrentarse a los narcos.

    No conozco otra fuerza política con tanto coraje como Esquerra Unida, Izquierda Unida.

    ResponElimina
  3. Uno puede gobernar con valor cuando sus valores son el servicio a la ciudadanía y el interés general. Se puede gobernar con valor cuando un partido no está hipotecado por los poderes fácticos (financiero, eclesiástico...) y está sometido a la soberanía popular.

    ResponElimina