'Nuestras Manos' Vídeo Electoral IU Federal

tenemos las manos vacías...pero las manos son nuestras

dijous, 28 d’octubre del 2010

EU A LES INSTITUCIONS: l’Ajuntament de Palma signa un acord de col·laboració amb Amnistia Internacional per a la defensa dels Drets Humans


L’objectiu de l’acord és sistematitzar i incorporar al funcionament diari de l’Ajuntament els missatges relacionats els drets humans.


El Tinent de Batlessa i Regidor de Benestar Social, Eberhard Grosske, ha donat a conèixer avui en roda de premsa l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Palma i Amnistía Internacional. Aquest acord ha estat aprovat avui mateix per la junta de govern, a proposta de les àrea de benestar social, treball, participació i cultura i l’àrea d’educació, igualtat, drets cívics i esports. A la roda de premsa també han assistit portaveus a Mallorca d’Amnistia Internacional, Carlos Martín i Jaime Maisonneuve, i de la responsable del departament de cooperació de l’Ajuntament de Palma, Aina Comas.

 L’anomenat acord té per objecte iniciar una estreta col·laboració amb Amnistía Internacional per a que l’Ajuntament doni suport a les seves campanyes de defensa dels drets humans. En aquest sentit, Grosske ha explicat que a partir de l’acord adoptat avui, es podran dur a terme diferents iniciatives:

·        L’adquisició per part de l’Ajuntament dels materials editats per Amnistia Internacional amb la finalitat de donar-los-hi màxima difusió.
·        Posar els mitjans i plataformes de difusió amb què compta l’Ajuntament de Palma a disposició de les campanyes de defensa dels drets humans d’Amnistía Internacional.
·        Incorporar els missatges de les campanyes d’Amnistia Internacional a les comunicacions que realitza l’Ajuntament de Palma, tant sigui a la seva pàgina web com als programes de festes o els fulletons, de manera que aquests tipus de continguts s’incorporin al dia a dia tant de l’administració com de la ciutadania.

Grosske ha destacat que l’objectiu és aconseguir que no només Amnistia, sinó totes les institucions, entitats ciutadanes i associacions socials facin feina conjunta i s’impliquin en la defensa dels drets humans.

Carlos Martín ha explicat que la feina de sensibilització és una tasca essencial, ja que és la presa de consciència per part de la ciutadania el que permet impulsar de forma contundent la defensa dels drets humans. Així mateix, Martín ha dit que malauradament els drets humans són encara vulnerats a molts punts del planeta, de manera que la conscienciació i l’acció per la seva defensa encara és del tot vigent i necessària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada